Oeverloos genieten van de fruitstreek, bij B&B De Fruithoeve

(Haspengouw, Limburg)

Dé B&B (Limburg) voor wandelaars, fietsers en levensgenieters

In het hart van Limburg, aan de rand van Haspengouw en op een boogscheut van nationaal park Hoge Kempen, ligt B&B De Fruithoeve. Bij ons logeren, betekent puur genieten. De omringende velden zijn bezaaid met fruitbomen. Hier plukt u het fruit nog rechtstreeks van de bomen en waait de geur van ontluikende fruitbloesems u overvloedig tegemoet. Hier kunt u nog écht tot rust komen en genieten van de unieke, Limburgse natuur.

De omgeving rond onze bed and breakfast leent zich perfect tot urenlange, betoverende wandel- en fietstochten. Een ritje met de Vespa doorheen de fruitstreek? Geen probleem. We geven met plezier tips over de streek en delen onmisbare adresjes voor een heerlijk diner of een verrassende culturele uitstap. Steden zoals Tongeren, Hasselt, Luik en Maastricht bevinden zich immers op maximum 30 kilometer van onze B&B.


U ziet het: B&B De Fruithoeve is de ideale plaats om tot rust te komen met wie u liefhebt – of gewoon, voor een ontspannend weekendje weg met vrienden. Maak meteen uw reservatie via onze contactpagina.

Kamerverhuur in het teken van fruit, natuur en cultuur

Het dagelijkse leven is al druk genoeg. Daarom zorgen we er bij B&B De Fruithoeve voor dat u zorgeloos kunt ontsnappen aan de drukte. Even weg van de wereld, genieten van de frisse buitenlucht. En natuurlijk: in alle comfort. Want wij leggen u met de glimlach in de watten, van aankomst tot vertrek.

 

De ontelbare fiets- en wandelroutes bieden plezier voor iedereen. Bent u een fanatieke wandelaar of eerder een recreatieve fietser? De routes variëren in lengte en duur, waardoor iedereen zijn gading vindt in het aanbod. En als u vragen hebt, kunt u die gerust aan ons stellen. Vergeet ook zeker de steden in nabije omgeving niet te bezoeken voor een flinke dosis cultuur en culinair genot.

Verfijnd genieten van zorgeloze rust

Al onze kamers zijn piekfijn afgewerkt en verzorgd. Ze weerspiegelen de charme van de streek en zijn stijlvol ingericht, met alle voorzieningen en comfort.

 

Hebt u lekker geslapen? Ga dan ontspannen aan de ontbijttafel zitten. Ons ontbijt is weergaloos. We laten u graag enkele producten uit de streek ontdekken en verwennen u met verse broodjes, overheerlijk fruitsap en een warme kop geurende koffie. Het perfecte begin van de dag!

 

Wilt u vandaag nog uw kamer boeken bij dé B&B van Haspengouw? Heerlijk relaxed alle geneugten van de fruitstreek ontdekken met vrienden, familie of uw partner? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.